Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Duct tape

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Duct tape kopen?

Wij hebben een divers assortiment aan duct tape. Wij hebben allerlei verschillende kleuren en printjes. zo zijn de duct tapes die je in kunt kleuren erg populair onder onze klanten. Je kunt je fantasie erop vrij laten en het design maken zoals je het zelf wilt. De folie is erg stevig en op bijna alle ondergronden te bevestigen. De ondergrond moet glad, vlak en vetvrij zijn. De duct tapes zijn al verkrijgbaar vanaf €3,50!

Met duct tape knutselen?

Er wordt heel wat geknutseld met duct tape. En dan bedoelen we niet die saaie tape die je bij de bouwmarkt kan halen. Nee, leuk breed plakband met kleurtjes en leuke printjes. We hebben rollen in mint groen, geel, roze, blauw met stippen, hartjes, driehoekjes, maar ook dieren prints zoals een tijger tape, een zebra of camouflage variant. Op blog sites en op youtube vind je diverse tutorials van mensen die lekker met duct tape creatief spulletjes maken of decoreren. Als het je dus zelf aan inspiratie ontbreekt, dan kom je altijd wel weer op leuke ideeën. De brede rollen DIY plakband kun je werkelijk overal voor gebruiken. Ook kun je ze combineren met onze collectie masking en washi tapes. Wil jij ook crea bea met duct tape aan de slag? Koop dan hier goedkoop en voordelig je favoriete kleuren en printen online.

Nog meer?

Zoals hierboven ook gezegd is hebben wij ook washi & masking tapes in ons assortiment. Deze kun je combineren met het gebruik van duct tape zodat er een speels effect ontstaat.Wij hebben ook vele andere manieren waarop je kunt knutselen, zo hebben wij diverse plakfolies in ons assortiment en bijvoorbeeld fietsstickers om je fiets te pimpen. Kijk ook eens op onze andere webshops: www.plakfoliewebshop.nlhttps://www.masking-tapes.nl!