Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fietssticker race

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Versier je fiets met de fietsstickers race

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrroem.... Ben jij ook zo'n racemonster? Plak dan deze stoere racing stickers op je fiets! In deze categorie vind je fietsstickers met racevlaggen, auto's en raceauto's voor echte stoere jongens en meisjes! Je kunt de fietsstickers op je jasbeschermers plakken, op het frame van je fiets, op je spatborden en op alle andere gladde delen van je fiets. Maar niet alleen op je fiets zullen deze fietsstickers cool staan, ook op je step, skelter, quad of op speelgoedauto’s zullen deze stickers zorgen voor een super stoere uitstraling!

Jouw fiets wordt een echt racemobiel!

Met deze stoere race stickers tover jij je fiets om in een echt racemobiel! Alle ogen zullen op je gericht zijn als jij lekker in het bos gaat crossen of als je mensen op volle snelheid voorbij fietst! Koop een stoere fietshelm, zorg ervoor dat je altijd goed uit kijkt en racen maar! Om je fiets nog cooler te maken kun je meerdere stickers met elkaar combineren. Zo creëer jij een fiets, skelter of step die niemand anders heeft!

Kwalitatief goede fietsstickers voor een lage prijs

De fietsstickers uit ons assortiment zijn super goedkoop, voor slechts €4,95 heb je een stickervel in a4 formaat met daarop meerdere fietsstickers! De fiets stickers zijn zo goedkoop omdat wij de fietsstickers helemaal zelf ontwerpen en creëren! De fietsstickers worden geprint en gesneden op en uit professioneel wit plakfolie. Dit folie is geschikt voor buitengebruik. De stickers zijn weersbestendig. Jij kunt dus gerust je fiets, step of skelter een keer buiten in de felle zon of een enorme regenbui laten staan. De stickers zullen dan niet meteen verkleuren of loslaten. Het is natuurlijk wel zo dat de stickers langer mee gaan als je hier met zorg mee om gaat en je fiets beschut stalt.