Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fietsstickers katten

Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld = de volgende dag in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

30 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

30 artikel(en)

Fietsstickers met afbeeldingen van katten

Heb jij een fiets die wel een nieuwe look kan gebruiken? En ben jij helemaal gek op katten? Met deze goedkope fietsstickers is je fiets in een mum van tijd voorzien van een leuke, nieuwe look! In deze categorie vind je een heleboel leuke, vrolijke en grappige fietsstickers met afbeeldingen van katten. Het zijn dikke katten, ondeugende katten, kittens, lieve katten, kattenpootjes en nog veel meer! De fietsstickers zijn leuk met elkaar te combineren en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren wat voor leuke effecten kan zorgen.

Plak de fietssticker op je skelter, scooter of binnen in je slaapkamer

Met deze leuke fietsstickers kun jij niet alleen je fiets een hele leuke en gezellig uitstraling geven, je kunt alles wat je je maar kunt bedenken beplakken met deze leuke stickers, zolang de ondergrond maar glad, vlak en vetvrij is! Zo kun je de stickers bijvoorbeeld ook plakken op je skelter of scooter, maar ook voor binnen gebruik zijn de stickers zeer geschikt. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om je bureau, bed of kast te versieren met deze leuke stickers? Ziet er hartstikke leuk uit en het past perfect in de kamer van een kattenliefhebber!

Het materiaal van de fietsstickers

De fietsstickers worden gemaakt van een professioneel plakfolie dat van een sterke kleefkracht is voorzien. Het materiaal is zeer geschikt voor buitengebruik. Je kunt je fiets, scooter of skelter dus gerust een keer buiten in een regenbui of in de felle zon laten staan. De stickers zullen zeker niet snel verkleuren na een regenbui of in fel zonlicht. We adviseren je wel om je (brom) fiets altijd zo beschut mogelijk neer te zetten om ervoor te zorgen dat de stickers zo lang mogelijk mee gaan. In veel gevallen is dat wel 2 tot 5 jaar.