Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fietsstickers vlinders

Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld = de volgende dag in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Fietsstickers vlinders

Vlinders zijn prachtige dieren die je vooral in de zonnige maanden van het jaar tegen komt. Het zijn diertjes met hele mooie vleugeltjes die vaak zorgen voor een lach op ieders gezicht. Veel mensen zijn dan ook dol op vlinders. In deze categorie vind je prachtige vlinder fietsstickers waar je je fiets een gezellige en vrolijke uitstraling kunt geven. Je vindt hier vlinder stickers in verschillende kleuren, zoals vrolijke blauwe en gele vlinders, maar ook prachtige bruin-zwarte en zwart-rode vlinders. Een stickervel bevat meerdere vlinderstickers. Het stickervel is zo groot als een a4. Op de afbeelding van het artikel zie je een voorbeeld van het stickervel.

Maak van je fiets een echte blikvanger


Vlinder stickers op je fiets zorgen voor een vrolijke en gezellige uitstraling. Met de fietsstickers tover je je fiets in slechts enkele seconden tot minuten om tot een echte blikvanger! En wat natuurlijk ook erg handig aan deze stickers is, is dat je je fiets al vanaf een afstandje herkent.... erg handig in een drukke fietsenstalling met allemaal fietsen die op elkaar lijken!  Een stickervel kost slechts €4,95 per stuk. Deze goedkope fietsstickers bieden wij zo voordelig aan omdat wij de stickers zelf ontwerpen en creëren. De stickers zijn ontworpen door een professionele ontwerper en worden door zorgvuldig door onze eigen professionele apparatuur geprint en gesneden.

Kwaliteit van de stickers

De kleefkracht van de stickers is erg sterk. De stickers worden van een professioneel plakfolie gemaakt wat van een sterke kleefkracht is voorzien. Ook is het plakfolie en de inkt wat gebruikt wordt geschikt voor buitengebruik. De stickers zullen daarom zeker niet snel verkleuren na een regenbui of van fel zonlicht, wel raden we aan je fiets altijd zo beschut mogelijk te zetten om er voor te zorgen dat de stickers zo lang mogelijk mee gaan! Dit is in veel gevallen wel 2 tot 5 jaar!

De verzendkosten zijn slechts €2,50, dit geldt voor zowel bestellingen in Nederland als in België.