Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fietsstickers figuren

Vandaag besteld = morgen in huis! Verzendkosten € 2,50

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

42 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

42 artikel(en)

Pimp je fiets met fietsstickers figuren

Heb jij een hele oude, lelijke of saaie fiets en kan deze wel een nieuwe look gebruiken? Pimp je fiets dan met de fietsstickers figuren! Een rondje, een vierkantje, een sterretje, een hartje… In deze categorie vind je al deze vormen als stickers voor op je fiets! Geef je fiets een nieuwe, vrolijke en mooie uitstraling met deze leuke fiets stickers! Jouw fiets wordt hiermee niet alleen een ware eye-catcher, de fiets is ook gelijk een stuk makkelijker herkenbaar tussen alle andere fietsen in de stalling!

Ook heel geschikt voor het beplakken van andere objecten

Het gaat hier om stickervellen van A4 formaat met daarop de figuren. De figuren zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Je kun je hele fiets er vol mee plakken! Maar niet alleen je fiets kun je met deze stickers pimpen, ook je brommer, scootmobiel, quad of step kun je met deze stickers versieren. Eigenlijk kunnen ze overal op aangebracht worden, zolang de ondergrond maar glad, vlak en vetvrij is. Je zou zelfs de stickers kunnen plakken op bijvoorbeeld je bureau en kast of op je schoolagenda of in schriftjes. Je kunt het zo gek niet bedenken. Met deze stickers kun je van bijna alle voorwerpen iets hips en unieks maken.

Weersbestendige stickers voor een lage prijs

De fietsstickers figuren worden door ons zelf ontworpen en gecreëerd waardoor wij ze voor erg lage prijzen aanbieden. De stickers worden geprint en gesneden door professionele apparatuur. Het materiaal waar de stickers van zijn gemaakt zijn is professioneel wit plakfolie dat weersbestendig is. Hierdoor is het niet meteen zo dat een regenbui zorgt voor beschadiging of verkleuring van je fietsstickers. Tevens zullen de stickers niet snel loslaten. Wil je de stickers zo lang mogelijk in goede kwaliteit laten mee gaan, dan raden we natuurlijk aan om je fiets zo beschut mogelijk te zetten.