Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fietsstickers letters

Vandaag besteld = morgen in huis! Verzendkosten €2,50

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Fietsstickers letters


Maak je fiets persoonlijk! Plak je naam op je fiets met de letters uit deze fietsstickervellen! Wat is er nou leuker dan je eigen naam op je eigen fiets!? Je fiets valt hier mooi mee op en het ziet er hartstikke leuk uit! In deze categorie vind je stickervellen met alle letters van het alfabet en de cijfers 1 t/m 9. De letterstickers vind je in verschillende lettertypen en verschillende kleuren. Kies een leuk lettertype en een kleur die bij jouw fiets past en maak er een mooie creatie van. Met deze stickers maak jij van jouw fiets een echte eye-catcher!

Combineer meerdere fietsstickers voor een leuk geheel


Niet alleen kun je je naam op je fiets plakken, je kunt er natuurlijk ook een hele andere leuke tekst op plakken! Wat dacht je bijvoorbeeld van "racemonster", "Yolo" of een mooie tekst zoals "Be happy" of "Carpe diem", je kunt de letters plakken zoals jij het wilt! Tip: combineer deze leuke fietsstickers met letters met andere leuke fietsstickers zoals de smileys, bloemen of dieren! Kies stickers die qua kleuren en stijl goed bij elkaar passen en creëer een mooi geheel.

Goede kwaliteit stickers voor een lage prijs

Je hebt al een vel fietsstickers voor slechts € 4,95. De reden dat wij deze stickers zo goedkoop kunnen aanbieden is omdat we de stickers zelf ontwerpen en maken. De stickers worden gemaakt van een professioneel folie dat zeer geschikt is voor buitengebruik. Mocht jij je fiets een keer buiten laten staan in de regen of de felle zon, dan zullen de stickers niet direct verkleuren of loslaten.

Als jij je bestelling op werkdagen voor 16.00 uur plaatst en betaald, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verwerkt en in 98% van alle gevallen wordt het pakket de volgende dag al bij je afgeleverd!