Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fietsstickers overig

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Fietsstickers

In deze categorie vind je overige fietsstickers. Ben je niet op zoek naar dieren fietsstickers, bloemen fietsstickers of speciale kinderfietsstickers? Dan ben je in deze categorie op het juiste adres. De leukste figuurtjes en poppetjes kom je tegen in dit assortiment. Je kunt je fiets heel gezellig versieren met de fietsstickers.

De fietsstickers zijn gemaakt van een stevig materiaal wat er voor zorgt dat de stickers van hoge kwaliteit zijn. De stickers worden door ons zelf geprint en gesneden, vandaar dat we de stickers zo goedkoop kunnen aanbieden. De fietsstickers kun je aanbrengen op alle gladde, vlakke en vetvrije delen van je fiets. Een leuke tip is het combineren van meerdere fiets sticker vellen met elkaar, dat zorgt namelijk voor een erg leuk en vrolijk resultaat.

Het aanbrengen van de fietsstickers

Het aanbrengen van fietsstickers op je fiets is zeer eenvoudig. Je dient de ondergrond goed schoon te maken zodat deze geheel vetvrij is. Haal de sticker los van het stickervel en breng deze aan op de gewenste plek. Veeg de sticker glad zodat er geen lucht meer onder de sticker achterblijft. De stickers zijn geschikt tegen vocht, laat je je fiets dus een keer in een regenbui staan, dan is dat geen enkel probleem! Ook de kans op het verkleuren van de fietsstickers is zeer klein. Wil je de fiets stickers zo lang mogelijk laten mee gaan? Probeer je fiets dan droog en beschut te plaatsen, dan gaan de stickers jarenlang mee! Het is echter ook leuk om eens in de zo veel tijd te veranderen van stickers op je fiets.

Fietsstickers met een sterke kleefkracht

De kleefkracht van de fietsstickers is erg sterk. De stickers hechten erg goed en laten absoluut niet snel los. Wil je de stickers van je fiets verwijderen omdat je nieuwe stickers op je fiets wilt plakken? Dan zou een föhn je een handje kunnen helpen. Blaas met je föhn warme lucht op de sticker en de kleeflaag zal makkelijker loslaten. Let er echter wel op dat je de ondergrond niet té warm maakt, zodat je je fiets natuurlijk niet beschadigd!