Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fietsstickers sport

Vandaag besteld = morgen in huis! Verzendkosten €2,50

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Fietsstickers met sport afbeeldingen

Kan jouw fiets wel een nieuwe look gebruiken omdat ‘ie saai is of omdat je je fiets gewoon wil laten opvallen? Versier je fiets dan met fietsstickers. In deze categorie vind je fietsstickers met sportieve afbeeldingen zoals fietsstickers met stoere vlammen, fietsstickers met racevlaggen en autootjes en natuurlijk fietsstickers met  voetballen. Wil jij van jouw fiets een echte stoere jongens of meisjes fiets maken? Beplak de fiets dan met deze stoere fietsstickers!

Het aanbrengen van de fietsstickers

De fietsstickers kunnen aangebracht worden op alle delen van de fiets die glad, vlak en vetvrij zijn. De stickers zijn niet alleen geschikt voor de fiets, ze zijn ook geschikt voor het pimpen van je scootmobiel, scooter, bromfiets of misschien wel je auto! De stickers zijn gemaakt van een folie dat zeer geschikt is voor buitengebruik. Hoewel het natuurlijk altijd beter is om je fiets beschut te stallen, zullen de stickers niet snel verkleuren of loslaten als je deze een keer in de felle zon of regen laat staan.

Voordelige fiets stickers

Een vel fiets stickers heeft een a4 formaat. In de afbeelding van het artikel vind je een voorbeeld van de fietsstickers. Omdat wij de fietsstickers zelf ontwerpen en creëren bieden wij ze voor zeer lage prijzen aan. Zo heb je al een vel fietsstickers voor slechts € 4,95. En dat is nog niet het enige voordeel, ook voor de verzending betaal je een lage prijs. De verzendkosten zijn slechts € 2,50. Bij Fiets-stickers.nl kun je dus op een eenvoudige en voordelige manier je fiets van een nieuwe look voorzien!

Als jij je bestelling op werkdagen voor 16.00 uur plaatst en betaalt, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verwerkt en in 98% van alle gevallen wordt je pakket de volgende dag al afgeleverd!