Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fietsstickers bloemen

Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld = de volgende dag in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

20 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

20 artikel(en)

Fietsstickers met mooie bloemen


Met fietsstickers kan jij je fiets op een simpele en voordelige wijze een leuke en hippe uitstraling geven. In deze categorie vind je fietsstickers met hele mooie bloemen. Deze bloemen stickers zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. De meeste stickervellen hebben bloemen in diverse afmetingen. Zo kun je de bloemen over je hele fiets verdelen. Kies een mooie kleur uit die past bij jouw fiets en eventuele fietsaccessoires. Je maakt van jouw fiets een eye-catcher als je meerdere fietsstickers met elkaar combineert. Kies bloemen uit die bij elkaar passen en creëer een mooie geheel!

Versier je skelter, scooter of bromfiets met bloemen stickers

Je kunt de stickers aanbrengen op alle gladde, vlakke en vetvrije delen van je fiets. De fietsstickers staan erg leuk op spatborden en jasbeschermers, maar bijvoorbeeld ook op de stangen van je fiets. Heb je een fietskrat op je fiets? Dan kun je deze ook een hele mooie look geven! Rijd je op een bromfiets of scooter? Of wil je graag een skelter pimpen? Ook dan kun jij gebruik maken van deze gave stickers. De bloemenstickers zullen bijvoorbeeld erg leuk staan op een skelter met aanhanger of op de voorkant van een scooter. Alle ogen zullen op jou gericht zijn want met deze vrolijke bloemen stickers steel jij de show op straat!

Het materiaal van de fiets stickers

Deze geweldige bloemen stickers zijn gemaakt van professioneel folie dat geschikt is voor buitengebruik. De stickers zijn warmte-, kou- en vochtbestendig. Ook al is het altijd beter om je fiets op een beschutte plek te stallen, je kunt je fiets gerust een keer buiten laten staan. De stickers zullen niet gauw verkleuren of loslaten. Ook na een regenbui blijven de stickers nog prima in staat. Jij kunt dus heel lang plezier hebben van jouw coole fiets met hele mooie bloemen!