Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fietsstickers waterdieren

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Fietsstickers met afbeeldingen van waterdieren

Ben jij gek van vissen, schildpadden, kikkers, krokodillen en alles wat in of op het water leeft? Dan ben je in deze categorie op het juiste adres. In deze categorie vind je namelijk alle fietsstickers met afbeeldingen van coole en mooie waterdieren! De fietsstickers kun je natuurlijk aanbrengen op je fiets, maar ook zijn ze onwijs leuk voor het pimpen van je auto, step, skelter, quad, motor of scooter! Of wat dacht je van je slaapkamer? In principe kun je de stickers overal plakken als het maar op een gladde, vlakke en vetvrije ondergrond wordt aangebracht!

De kwaliteit van de fietsstickers

Alle fietsstickers uit ons assortiment worden gemaakt van een professioneel plakfolie met een sterke kleeflaag. Dit plakfolie is zeer geschikt voor buitengebruik. Het folie dat voor de stickers wordt gebruikt is weersbestendig. Je kunt je fiets, skelter of step dus gerust buiten in de zon of regen laten staan. De stickers zullen dan niet direct verkleuren of loslaten. De kwaliteit van de stickers blijft uiteraard wel langer goed als deze niet continu aan deze weersinvloeden worden blootgesteld. In dat geval gaan de stickers wel 2 tot 5 jaar mee!

Fietsstickers voor hele lage prijzen

De stickers uit ons assortiment worden allemaal door ons zelf ontworpen en gecreëerd. Daarom bieden wij de fietsstickers voor extreem lage prijzen aan! Voor slechts €4,95 heb je namelijk al een stickervel met prachtige stickers! En hoeveel stickervellen je ook besteld, je betaalt altijd maar slechts € 2,50 verzendkosten. Op deze manier kun jij je fiets wel op een hele voordelige manier van een nieuwe look voorzien. En dat is nog niet het enige voordeel van het bestellen bij fiets-stickers.nl, want plaats jij je bestelling op werkdagen voor 16.00 uur, dan wordt je bestelling in 98% van alle gevallen al de volgende dag geleverd!