Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fietsstickers kinderfiets

Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld = de volgende dag in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 134

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 134

Leuke fietsstickers voor op de kinderfiets


Ben je op zoek naar leuke fietsstickers voor een kinderfiets? Dan ben je in deze categorie op het juiste adres. Je vindt hier de allerleukste fietsstickers voor het pimpen van een kinderfiets! Zo vind je hier stickers met schattige dieren, leuke figuren en meer. Je kunt deze stickers aanbrengen op de gladde delen van de fiets zoals bijvoorbeeld de jasbeschermers. Maar ook een fietskrat kun je heel leuk beplakken met deze kinderfiets stickers. De fiets van jouw kind ziet er niet alleen heel erg leuk uit met deze stickers, de gepimpte fiets is ook nog eens makkelijk terug te vinden in de fietsenstalling!

Het aanbrengen van de fietsstickers

Het aanbrengen van fietsstickers op een fiets is zeer eenvoudig! Zorg er voor dat de ondergrond goed schoon is gemaakt zodat er geen vuil onder de sticker komt. Verwijder het vel aan de achterzijde van de sticker en plak de sticker op de gewenste plek. Veeg de sticker glad en klaar ben je! Houd er rekening mee dat de ondergrond glad, vlak en vetvrij moet zijn. Anders zal de sticker niet goed plakken. De kleinere stickers kunnen ook geplakt worden op bijvoorbeeld de stangen en het stuur van de fiets. Bijna ieder stickervel heeft grote en kleine stickers. Je kunt de stickers dus mooi verdelen over de fiets.

Weersbestendige fietsstickers

Alle fietsstickers uit ons assortiment, dus ook deze kinderfiets stickers, zijn gemaakt van een materiaal dat geschikt is voor buitengebruik. De stickers zijn bestendig tegen warmte, kou en vocht. Dus laat je kind zijn of haar fiets een keer buiten in een regenbui staan? Dan is dat geen probleem. De stickers zullen niet snel loslaten of verkleuren. De stickers gaan lang mee. Uiteraard gaan de stickers nóg langer mee als de fiets droog en beschut wordt gestald.